PELERINAJ ÎN ISRAEL, 2-5 iunie 2018

 

Cu zbor direct Timișoara – Tel Aviv și retur.

Ziua 1 – 02.06.2018

Zbor Timișoara – Tel Aviv (6:00 – 9:05). Deplasare la Muntele Tabor și închinare în Biserica Ortodoxă „Schimbarea la Față” și apoi în Biserica Sf. Gavriil (cu Izvorul Sf. Fecioare Maria) din Nazareth. Închinare la Mănăstirea Sf. Gherasim de la Iordan. Cazare și cină în Bethleem.

Ziua 2 – 03.06.2018

   Mic dejun, deplasare la Hozeva și închinare în Biserica ce adăpostește Moaștele Sf. Ioan Iacob Hozevitul, apoi  intrare la râul Iordan, într-un loc special amenajat. Urmează Muntele Măslinilor, unde vizităm Mănăstirea Ortodoxă a Înalțării Domnului, Biserica Națiunilor din Grădina Ghetsimani, Biserica ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului și icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului ”Ierusalimitissa”. Cazare și cină în Bethleem. Sfânta Liturghie noaptea la Sfântul Mormânt (opțional – 10 dolari de persoană pentru autocar).

Ziua 3 – 04.06.2018

Mic dejun, apoi vizităm Biserica Nașterii Domnului din Bethleem, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos și icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului ”Betleemita”. Ne deplasăm la Ierusalim și parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sfintei Învieri, unde ne închinăm la: Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt, locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Încheiem ziua cu o vizită la Marea Moartă. Cazare și cină în Bethleem.

Ziua 4 – 5.06.2018

Mic dejun, întoarcere cu zbor Tel Aviv – Timișoara de la 9:55.

Preț total: 425 euro  (inclusiv tips pentru sofer și personal hotelier).

Necesar pașaport valabil până în decembrie 2018.

 

Comments are closed.