Sfintele Sărbători de Paşti în insula Corfu (12 – 18 APRILIE 2012)

ZIUA 1, joi, 12 aprilie:

Plecare din Bucureşti ora 06.30 din Dealul Patriarhiei pe ruta Giurgiu, Ruse, Sofia, vizita la Manastirea Rila, Kulata, Promahonas, cazare Serres.

ZIUA 2, vineri, 13 aprilie:

Mic dejun, Plecare spre Igoumenitza. Traversare cu ferry-boat in insula Corfu. Cazare Corfu.

ZIUA 3, sambata, 14 aprilie:

Mic dejun. Vizită la Mănăstirea Paleocastrita, Dupa-amiaza libera pentru odihna. Seara Vizită la Biserica Sf. Spiridon care adăposteşte moaştele Sf. Spiridon, particioare la SLUJBA DE ÎNVIERE Cazare Corfu.

ZIUA 4, duminica, 15 aprilie:

Mic dejun. La prânz MASĂ FESTIVĂ DE PAŞTI. Dupa-amiaza Vizita la Biserica Sf. Nicolae care adăposteşte moaştele Sf. Împărăteasă Teodora. Cazare Corfu.

ZIUA 5, luni, 16 aprilie:

Mic dejun. Traversare cu ferry-boat Corfu – Igoumenitza. Plecare spre Kalambaka, cazare deplasare la Complexul Monastic Meteora, se vizitează principalele mănăstiri: Marea Meteora, Varlaam, Sf. Ştefan sau Rousano (in functie de programul Manastirilor). Cazare și cină Kalambaka.

ZIUA 6, marti, 17 aprilie:

Mic dejun. Plecare spre Salonic, oprire la Manastirea Sf. Paraskevi din Valea Tempi (izvorul cu apa tamaduitoare pentru bolile de ochi). Salonic: se vizitează Centrul istoric al oraşului, Biserica Sf. Dimitrie (unde se află moaştele Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir), Biserica Sf. Gheorghe (cea mai veche biserică creştină din Grecia), Biserica Sf. Sofia (unde se află moaştele Sf. Vasile cel Nou), Catedrala Mitropolitană (moaștele Sf. Grigorie Palama). Cina si cazare hotel in Serres.

Ziua 7, miercuri, 18 aprilie:

Mic dejun. Plecare spre România, sosire în Bucureşti în jurul orei 21.00.


TARIF: 315 EURO /pers.

GRUP MINIM 40 PERS.

SUPLIMENT CAMERĂ SINGLE: 75 EURO


SERVICII INCLUSE:

  • transport cu autocar 3* ( aer condiţionat, tv, video )
  • 6 nopţi cazare in hoteluri 2 si 3*camere duble cu 6 zile mic dejun, 2 cine, 1 prânz festiv de Paști
  • insoţitor de grup, preot/ teolog
  • ferry-boat Igoumenitza – Corfu – Igoumenitza

SERVICII NEINCLUSE:

– intrările la obiectivele turistice, asigurarea medicală

Acte necesare: Carte de Identitate sau paşaport valabil minim 6 luni de la întoarcerea în ţară.

PENTRU ÎNSCRIERE: AVANS MINIM 150 EURO/PERS.

NOTĂ:

– Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

–  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

–  Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

–  Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Grecia.

–  Stabilirea locurilor in autocar se face de catre agentie cu 24 ore inainte de plecare, in functie data achitarii avansului si semnarii contractului.

Comments are closed.