PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ – SĂRBĂTOAREA BOTEZULUI DOMNULUI,13 – 19 Ianuarie 2014

Ziua I, 13 ianuarie, luni:Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – plecări internaţionale (sala de aşteptare) – la ora 04:00, cursă Tarom RO155.  Decolare ora 06:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 08:35. Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Ortodoxe “Schimbarea la Faţă. Cana Galileei – vizitarea Bisericii Minunii transformării apei în vin.  Nazareth – vizitarea Bisericii ortodoxe Sf. Gavriil şi a Bisericii romano – catolice Buna Vestire.   Cină şi cazare Tiberias/Nazareth.

ZiuaII,14ianuarie, marti: Mic dejun.  Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, Tabgha – biserica ce aminteşte de hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti, Biserica Sf. Petru, Muntele Fericirilor.  Râul Iordan – Yardenit. Cină şi cazare ASEZAMANTUL ROMANESC IERIHON.

Ziua III, 15 ianuarie, miercuri: Mic dejun.  Deplasare la Ierusalim – Muntele Măslinilor unde vom vizita: Biserica Înălţării, Mănăstirea Pater Noster („Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Muntele Sionului – vom vizita: Foişorul „Cina cea de Taină”; Mormântul Proorocului David şi Biserica Adormirii Maicii Domnului. Deplasare la  Zidul Plângerii.

Cină şi cazare ASEZAMANTUL ROMANESC IERIHON.

Ziua IV, 16 ianuarie, joi: Mic dejun. Bethleem – vom vizita: Biserica Naşterii Mântuitorului, Grota Laptelui. Deplasare la Mn. Sf. Sava şi Mn. Sf. Teodosie. Deplasare la Ein Karem unde se vizitează Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul şi Izvorul Sfintei Fecioare. Cină şi cazare ASEZAMANTUL ROMANESC IERIHON.

Ziua  V, 17 ianuarie, vineri: Mic dejun. Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe(moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi vizităm casa în care a locuit Sf. Fecioară Maria în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (cu Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce).  Cină şi cazare ASEZAMANTUL ROMANESC IERIHON.

Ziua VI, 18 ianuarie, sambata: Mic dejun. Deplasare la Râul Iordan, participare la SARBATOAREA BOBOTEZEI, Sf. Liturghie oficiată de Patriarhul grec ortodox al Ierusalimului. Reîntoarcere în Ierihon – Privire spre Mănăstirea de pe Muntele Carantaniei dintr-un loc de panoramă , vizitarea Mănăstirii „Dudul lui Zacheu”. Deplasare către ţărmul Mării Moarte. Vizităm apoi Mănăstirea Sf. Gherasim.  Cină şi cazare ASEZAMANTUL ROMANESC IERIHON.

Ziua VII, 19 duminica: Participare la Sf. Liturghie la Asezamantul Romanesc de la Ierihon. Mic dejun.  Ierusalim – vizitarea Mănăstirii Sf. Cruci, Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Lod – Biserica ce adăposteşte mormântul Sf. Gheorghe. Sosire la aeroport ora 17:00. Decolare ora 20:05, CURSA RO152. sosire Bucureşti ora 22.50.

TARIF promo:  655 euro/persoana/camera dubla

Grup minim 30 pax

 SUPLIMENT CAMERĂ SINGLE:  100  EURO

Reducere  50 euro pentru personalul monahal și preoții pensionari din cadrul Patriarhiei Române *
* Pentru a beneficia de reducerea de 50 euro persoanele ce fac parte din personalul monahal vor prezenta o adeverință din partea conducerii mănăstirii din care să reiasă că face parte din obștea mănăstirii și că are binecuvântarea pentru a participa la pelerinaj iar preoții pensionari vor prezenta o adeverință de la Protoierie și un cupon de pensie.

VARSTA(ani)

DENUMIRE

REDUCERE

TIPS

CONDITII ACORDARE REDUCERE

0 – 1.99

infant

achita doar 50 euro din pretul total

Nu achita

Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti

2- 11.99

copil

 90 euro

Nu achita

Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual

 CADOU: BIBLIE SI  DVD : “ PELERINI IN TARA SFANTA ”

GRATUIT PACHETUL PROMOTIONAL CAZARE SI TRANSFER LA AEROPORT PRIMILOR 15 INSCRISI CARE NU AU DOMICILIUL IN BUCURESTI SI JUDETUL ILFOV!!!
** PACHETUL PROMOTIONAL SE REFERA STRICT LA CAZAREA IN BUCURESTI SI TRANSFERUL DE LA CAZARE LA AEROPORT IN ZIUA PLECARII !!!
*** PACHETUL PROMOTIONAL SE ACORDA LA CEREREA SCRISA A PRIMILOR 15 PELERINI SI ESTE VALABILA NUMAIPENTRU PLECAREA IN PELERINAJ !!!

SERVICII INCLUSE:

–  bilet de avion cursă Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti;

–  taxele de aeroport ;

– 1 noapte cazare Tiberias/Nazareth,5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon

– demipensiune (la hotel buffet suedez, la Asezamant meniu fix , miercuri si vineri post)

–  transport autocar aer condiţionat;,

–  taxi catre Muntele Tabor si mănăstirea Sf. Sava

–  intrările la obiectivele menţionate în program;

–  asigurare de sănătate – se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD  si este  incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.

–   preot însoţitor.

SERVICII NEINCLUSE:

–  tips ( bacsis )  pentru sofer,personal hotelier,transferuri microbuz (40 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei

ACTE NECESARE:

–  pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara

Pentru înscriere: avans minim 300 Euro/pers., copii după carte de identitate şi paşaport (biletul de avion se emite pe numele din paşaport)

CONDITII DE RETRAGERE:
– Conform regulilor generale ale agentiei, in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice.

NOTĂ:

·         Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

·           Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

·           Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

·           Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

·           Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite).

·           Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

·           Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

·           Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

·           Agentia nu se obliga sa gaseasca PARTAJ IN CAMERA persoanelor care calatoresc singure.

·           Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj.

·           ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).

Comments are closed.