Impresii

Impresii din pelerinajele anterioare

3 thoughts on “Impresii

  1. Mă întorc din acest pelerinaj cu o bucurie imensă în suflet, pentru că am reuşit să păşesc pe nişte meleaguri pe care le-au sfinţit alţii cu tălpile lor. Cuvintele mele nu pot descrie această trăire, nu pot spune ceva mai mult, însă bucuria cu care mă întorc acasă cu siguranţă va rămâne mult timp în sufletul meu”

  2. Acum, privind la “rece” modul in care s-a desfasurat pelerinajul la Sf. Munte Athos, pot afirma cu certitudine ca a fost bine organizat, eu personal fiind foarte multumit de acesta sub toate aspectele. Nu ne-am deplasat sa vedem distractie si nici sa avem un confort sporit pentru ca in Sfintele Manastiri sunt niste reguli precise pe care vietuitorii le respecta cu strictete. Noi, cei care am participat la pelerinaj am cunoscut numai o mica parte din activitatea parintilor care traiesc in aceste Sfinte Locasuri si care se roaga atat pentru ei cat si pentru noi, mirenii. Din acest motiv Bunul Dumnezeu ne mai tine pe acest pamant, unde cel rau isi face de cap, noi fiind uneltele acestuia de multe ori fara sa vrem.
    Va informez ca atat eu cat si sotia mea, dorim sa participam la pelerinaje organizate de Arhiepiscopia Timisoarei, in conditiile in care suntem anuntati din timp, pentru ca sotia mea sa-si poata rezolva un concediu.

Adauga un comentariu