2012!!! Pelerinaj in GRECIA si INSULA CORFU (26 IULIE – 02 AUGUST 2012)

ZIUA 1, joi:

Plecare la ora 06.30 de la baza Dealului Patriarhiei Române pe traseul Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Sofia – vizita la Manastirea Rila – cazare hotel in Seres.

ZIUA 2, vineri:

Mic dejun, deplasare la Salonic se vizitează Centrul istoric al oraşului, Biserica Sf. Dimitrie, unde se află moaştele Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir, Biserica Sf. Gheorghe – Rotonda, cea mai veche biserica creştină din Grecia, Biserica Sf. Sofia unde se află moaştele Sf. Vasile cel Nou). Mitropolia, moastele Sf. Grigorie Palama. Plecare spre Kalambaka. Cazare în Kalambaka.

ZIUA 3, sambata:

Mic dejun. Vizita la Complexul Monastic Meteora – mănăstirile Marea Meteora, Varlaam şi Sf. Stefan. Plecare spre Igoumenitza, traversare cu ferry-boat Igoumenitza – Corfu. Cazare si cina Corfu.

ZIUA 4, duminica:

Mic dejun. Participare la Sf. Litrurghie la Biserica Sf. Spiridon, loc în care se află moaştele Sf. Spiridon. Vizita la Catedrala Mitropolitana, inchinare la moastele Sf. Teodora.Traversare cu ferry-boat Corfu – Igoumenitza. Deplasare către Patras, cina si cazare Patras – Rodini.

ZIUA 5, luni:

Mic dejun. vizită la Biserica Sf. Apostol Andrei (loc unde se află moaştele Sf. Andrei). Plecare către Atena cu oprire  la Canalul  Corint. Manastirea Loutraki, moastele Sf. Patapie. Cazare si cina Atena.

ZIUA 6, marti:

Mic dejun. deplasare în Insula Egina – vizita la Manastirea Sf. Nectarie, loc unde se află moaştele Sf. Nectarie. Revenire în Atena, se vizitează Acropole (loc în apropiere căruia a predicat Sf. Apostol Pavel), cazare si cina Atena.

ZIUA 7, miercuri:

Mic dejun. Deplasare către Evia, vizită la Biserica Sf. Ioan Rusu (loc unde se află moaştele Sf. Ioan Rusu). Mănăstirea Cuv. David (loc unde se află moaştele Cuviosului David). Plecare spre Paralia Katerini cu oprire la Mănăstirea Kato Xenia (loc unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului). Cazare si cina Paralia Katerini.

ZIUA 8, joi:

Mic dejun. Plecare spre România, sosire în Bucureşti în jurul orei 22.00.

TARIF : 415 euro / pers. Grup 40 de pers.

Supliment single: 90 euro

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu autocar 3 stele (aer conditionat, tv, video)
  • 7 nopţi cazare în hoteluri 2 şi 3* în camere duble şi triple, clasificare locală, 5 cine  si 7 mic dejun.
  • însoţitor de grup preot/ teolog,
  • Ferry-boat Igoumrnitza – Corfu şi retur
  • Ferry – boat la Insula Eghina.
  • Ferry-boat Glyfa – Insula Evia

                                                                                   

SERVICII NEINCLUSE:

  • intrările la obiectivele turistice
  • asigurarea medicală

ACTE NECESARE: Carte de Identitate sau paşaport valabil minim 6 luni de la întoarcerea în ţară

PENTRU ÎNSCRIERE: AVANS MINIM 150 EURO/PERS.

NOTĂ

ü Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

ü Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

ü Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

ü Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Grecia.

ü Stabilirea locurilor in autocar se face de catre agentie cu 24 ore inainte de plecare, in functie data achitarii avansului si semnarii contractului.

Adauga un comentariu