Pelerinaj in GRECIA – SFANTUL NECTARIE DE EGHINA (07 – 12 NOIEMBRIE 2012)

ZIUA 1, miercuri, 07 nov:

Plecare din Bucuresti la ora 06.30 din Dealul Patriarhiei, pe ruta Giurgiu, Ruse, Sofia, Vizita la Manastirea Rila, Promahonas, Serres, cazare hotel in Serres.

ZIUA 2, joi, 08 nov:

mic dejun. Deplasare spre Salonic, se viziteaza: Turnul Alb, Centrul istoric al oraşului, Biserica Sf. Dimitrie, unde se află moaştele Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir, Biserica Sf. Gheorghe, cea mai veche biserică creştină din Grecia, Biserica Sf. Sofia loc unde se află moaştele Sf. Vasile cel Nou. Mitropolia, moastele Sf. Grigorie Palama. Plecare spre Atena cazare.

ZIUA 3, vineri, 09 nov.:

Mic dejun. Traversare cu ferry-boat (Eghina / Pireu), vizită la Biserica Sf. Nectarie unde se află moaştele Sf. Nectarie. PARTICIPARE LA SLUJBA ÎNCHINATĂ SF. NECTARIE. Traversare cu ferry-boat (Egina / Pireu). Sosire Atena, se viziteaza Acropolis, loc în apropierea căruia a predicat Sf. Apostol Pavel. Cazare în Atena.

ZIUA 4, sambata, 10 nov.

Mic dejun. Plecare spre Kalambaka, cu oprire în Evia pentru vizită la Mănăstirea Sf. Ioan Rusu unde se află moaştele Sf. Ioan Rusu, Manastirea Cuv. David. Continuare spre Kalambaka, cazare.

ZIUA 5, duminica, 11 nov.

Mic dejun, vizita la Manastirile Marea Meteora si Varlaam. Plecare spre Paralia Katerini, oprire la Manastirea Sf. Paraschevi din Valea Tembi. Cazare hotel in Paralia Katerini.

ZIUA 6, luni, 12 nov:

Mic dejun. Plecare spre România, sosire în Bucureşti în jurul orei 21.00.

PRET: 265 EURO/pers. în cameră dublă

      GRUP MINIM 40 PERS.

Supliment single: 65 euro

 SERVICII TURISTICE INCLUSE:

§  transport cu autocarul 2/3 stele (aer conditionat, tv, video);

§  5 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri 2 si 3 stele;

§  însoţitor de grup preot/ teolog;

§  Ferry boat Pireu / Egina / Pireu.

SERVICII NEINCLUSE CE SE ADAUGA LA PRETUL PELERINAJULUI:

§  Asigurare medicala;

§  Intrarile la obiectivele turistice;

Acte necesare: Carte de Identitate sau paşaport valabil minim 6 luni de la întoarcerea în ţară

PENTRU ÎNSCRIERE: AVANS MINIM 100 EURO/PERS.

NOTĂ

ü  Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

ü  Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

ü  Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

ü  Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Grecia.

Stabilirea locurilor in autocar se face de catre agentie cu 24 ore inainte de plecare, in functie data achitarii avansului si semnarii contractului.

Adauga un comentariu